4. kesäkuuta 2017

Helppo ja herkullinen pavlova

Aika laiska olen ollut tänne kirjoittelemaan, tästäkin pavlovasta on jo reilu viikko aikaa. Meille oli tulossa vieraita ja tyttöjen kanssa mietiskelimme, että jotain herkkua olisi kiva tarjota. Kuopus toivoi pavlovaa, johon tulisi päälle karkkeja. Aiemmin olen tehnyt pavlovaa lähinnä kesällä, jolloin siihen on laitettu tuoreita marjoja. Nyt kokeiltiin tehdä tämä herkku hiukan eri tavalla höystettynä.


Ensin paistoin marenkipohjan. Tällä kertaa en jaksanut pursottaa marenkia, levitin sen vain lusikalla siten, että reunat jäivät korkeammiksi. Päälle laitoin sitruunarahka-kermavaahtoseoksen. Sitä varten vatkasin tölkillisen kermaa, johon sekoitin purkillisen sitruunanmakuista rahkaa. Päälle ripoteltiin paloiteltuja sitruunajogurtti-Dominoita ja minivaahtokarkkeja. Tosi helppo herkku tämä oli, ainoastaan pohjan paistaminen vei jonkin verran aikaa. Ja kun keltuaisia jäi taas yli aika monta, valmistin niistä tällä kertaa suklaavanukasta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti