1. syyskuuta 2017

Sinivalkoiset kirjoneulesukatViime talvena ostin kerän sinistä Novita Duo -lankaa aikeenani tehdä siitä sukat tai lapaset yhdessä valkoisen langan kanssa. Nyt vihdoin sain sukat neulottua. Kylläpä tuntui nopealta neuloa paksummasta langasta, kun viime aikoina olen neulonut enemmän ohuita lankoja.
Neuloin ihan perussukat, varren yläreunaan ja nilkkaan vähän joustinneuletta istuvuuden parantamiseksi. Varteen tein kirjoneuletta, perinteisiä kuvioita, jotka sattuivat silmukkamäärään sopimaan. Jalkaterään neuloin muutaman raidan siksak-kuviota. Vähän jouduin näiden kanssa säätämään, että sain sinisen langan riittämään. Sitä oli vain yksi kerä, eikä se ihan riittänytkään näihin sukkiin. Onneksi varastoista löytyi melkein samanväristä Fabelia, joten neuloin toisen sukan kärjen sillä. Eipä se mielestäni ihan kamalasti häiritse.

Onnistuin taas saamaan varsista vähän turhan tiukat, minulle käy usein niin kirjoneulesukkien kanssa. Menevät sukat sentään jalkaan ja ehkäpä ne löystyvät vähän käytössä. Duossa on kivan elävä väri, tosin kuvissa se ei näy yhtä hyvin kuin luonnossa. Näistä sukista tuli mielestäni aika talviset. Ja sopivathan ne väriensä puolesta Suomi 100 -teemaankin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti