19. syyskuuta 2017

SyyssukatLöysin ihanan syksyisen väristä lankaa ja neuloin siitä itselleni syyssukat. Nämä sukat ovat olleet tekeillä jo kuukauden verran. Olen neulonut niitä aina välissä, kun on ollut muilta töiltä aikaa. Malliksi valitsin Melodian Pirjo Iivosen kirjasta Unelmien silmukat. Lanka on Zauberball Crazy, jonka ostin loppukesällä heräteostoksena lankakaupassa käydessäni. Tiesin heti langan nähdessäni, että haluan siitä itselleni syksyiset sukat. Mallineule hukkuu hiukan kirjavaan lankaan, mutta antaa neulepinnalle kivasti elävyyttä.Sukat neuloin muuten ohjeen mukaan, mutta varren suuhun tein nirkkoreunuksen sijasta joustinneuletta. Pelkäsin, että sukkien varret eivät muuten pysy ylhäällä. En yrittänyt saada sukista keskenään samanlaisia ja aika eri laillahan nuo värit menevät. Mutta saavat olla sellaiset kuin ovat. Sää onkin nyt viilentynyt sen verran, että pääsen heti käyttämään näitä. 

2 kommenttia:

 1. Onpa ihanat! Ja musta tollaisiin värikkäisiin sukkiin just sopii se että ne värit ei mee ihan identtisesti. Ihanan syksyiset <3

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näistä tuli kyllä ihanat. Ja kuvia ottaessani huomasin, että näissähän on ihan syksyisten mustikanvarpujen värit :)

   Poista