11. maaliskuuta 2018

Talvinen kaarrokeneuleVihdoin sain neulottua tällaisen kaarrokeneuleen itsellenikin. Materiaaliksi valitsin alpakan ja paidasta tulikin ihanan lämmin ja pehmeä. Yli vuosi sitten neuloin tällä samalla ohjeella neuleet tytöille, toiselle puseron ja toiselle takin. Jo silloin suunnittelin neulovani itsellenikin oman paidan, mutta näin pitkälle sen toteuttaminen venyi. Paita on ollut tosin valmiina jo pari viikkoa ja paljon käytössäkin, mutta kuvien ottaminen on jäänyt.
Värien valinta oli vaikeaa, mutta lopulta päädyin harmaaseen ja turkoosiin. Kirjoneuleesta tulikin näillä väreillä ihanan raikas. Pidän tässä mallissa siitä, että resorin sijasta reunoihin neulotaan käänteet. Ja kirjoneule on helppo ja kivan näköinen. Ihmeen hyvin jaksoin taas neuloa sileää neuletta. Tämä paita kulki pari viikkoa bussimatkoilla mukana ja etenikin hyvin kainaloihin asti. Hihojen yhdistämisen jälkeen en viitsinyt enää raahata neuletta mukana, vaan neuloin sen kotona loppuun.
Meillä onkin nyt tyttöjen kanssa samanlaiset neuleet, mutta jokaisella eri värisenä. Nämä ovat aika hauskan näköiset yhdessä. Sama kuvio näyttää aika erilaiselta eri väreillä neulottuna. Pitäisiköhän tehdä vielä takkiversio itsellenikin...
Malli: Novita Kevät 2010
Lanka: Drops Alpaca
Puikot: 3,5 mm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti