1. heinäkuuta 2018

Kesäisen kevyt huivi



Huiveja on niin kiva neuloa, että uusia syntyy vähän väliä. Tällä kertaa neuloin Aavikkoruusu-huivin Pirjo Iivosen kirjasta Unelmien huivit. Kirjassa huivi on melko iso, joten valitsin ohuemman langan kuin ohjeessa. Huivista tulikin juuri sopivan kokoinen, jotta sen saa hyvin kietaistua kaulaan, mutta riittävän suuri hartioillekin levitettäväksi. Lankana huivissa on Manos del Uruguay Marina.




Huivista tuli ihanan kevyt ja ohut, kesäänkin sopiva huivi. Tässä huivissa on mielestäni kaunis mallineule, yksinkertainen mutta sopivasti vaihteluakin. Viime aikoina olen neulonut huiveja hiukan paksummista langoista, joten tämä tuntuu kyllä tosi kevyeltä ja ilmavalta. Monta päivää jatkunut kova tuuli hankaloitti huivin kuvaamista, kun ohut huivi oli lähteä tuulen mukana lentoon.




Lanka: Manos del Uruguay Marina (sävy Piedra)
Puikot: 4 mm

8 kommenttia:

  1. Kaunis huivi ja kauniisti kuvattu! Muutenkin löytyi sinulta täältä kivoja kuvia ja tekstejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, meidän pihasta löytyy onneksi hyviä kuvauspaikkoja. Kiva, jos löysit blogistani luettavaa ja katseltavaa.

      Poista
  2. Ihana huivi. Näyttää ihanan kevyeltä ja ilmavalta, mutta kuitenkin siltä, että lämmittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihana! Nyt tämä huivi on päässyt jo käyttöönkin, kun säät vähän viilenivät. Juuri sopiva ennen kuin paksummat huivit saa kaivaa esiin.

      Poista
  3. Ihana huivi. Kuinka paljon lankaa tähän huiviin kului? Minulla on yksi vyyhti ko. Lankaa kuinkahan pitkälle sillä pääsee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän huiviin kului lankaa noin 40g eli yhdestä vyyhdistä saa vaikka isommankin huivin :)

      Poista