18. syyskuuta 2018

Midsummer HazeViime kesän matkaneuleeksi valikoitui Joji Locatellin suunnittelema Midsummer Haze. Se pääsikin matkustelemaan ympäri Suomea. Aloitin neuleen Lapin matkalle lähdettäessä ja pienenä ja kevyenä se kulki vaelluksella näppärästi rinkassa mukana. Neule matkasi myös mökille ja riittipä siinä neulomista vielä yhdelle Helsingin reissullekin. Tätä olikin mukava neuloa, eikä ohjettakaan tarvinnut pitää koko ajan esillä.
Langaksi kauluriin valikoitui Manos del Uruguay Marina, jota löytyi sopivasti kotoa. Tästä tuli kyllä kaunis. Langan väritys korostaa pitsineulekuviota, mutta näyttää hienolta myös sileäneuleisessa yläosassa. Tämä neulehan on kaulurin ja huivin välimuoto. Se pysyy kaulassa paremmin paikoillaan kuin huivi, mutta alaosa laskeutuu kauniisti hartioille. Tämä on sen verran ohut ja kevyt, että käytin sitä jo kesälläkin, mutta nyt syksyn tullen se pääsee varmasti useamminkin kaulaan.
 

2 kommenttia:

 1. Ihana ajatus tuo, että neule on kulkenut ja seikkaillut mukana eri paikoissa!

  <3: http://www.rakkaudellahenna.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joistakin käsitöistä jää mielestäni hyvin mieleen, missä niitä on neulottu tai virkattu. Sitä tulee sitten muisteltua niitä käyttäessä. Tämä taitaa olla juuri sellainen.

   Poista