5. helmikuuta 2020

Fading CirclesTästä puserosta tuli ihana. Se on ohut ja pehmeä ja siinä on lempivärejäni. Pusero sai alkunsa kahdesta lankavyyhdistä, jotka olin ostanut vain sen takia, että ne olivat niin ihanan värisiä. Hankin niille kaveriksi pari vyyhtiä hiukan rauhallisemman väristä lankaa ja suunnittelin neulovani villatakin, jossa olisi kirjoneuletta helmassa ja hihoissa. Suunnittelin villatakkia ja mietiskelin kuvioita. Kunnes törmäsin tähän ohjeeseen ja päätinkin neuloa langoista puseron.
Kaarrokkeeseen laitoin voimakkaammat värit (violetti on Rva Silmusolmun Sinkku Merino sävyssä Ametisti ja petrooli on Pom Pom Merino Single sävyssä Jalokivi) ja värialueita erottaviin raitoihin löytyi hiukan tyttären villatakista jäänyttä valkoista merinovillaa. Alaosan neuloin harmaalla Ilun Sinkku -langalla. Harmaata lankaa kului koko kaksi vyyhtiä, neuloin helmaa niin pitkälle kuin lankaa riitti. Yläosan lankoja sen sijaan kului vain noin puoli vyyhtiä kumpaakin.
Kaarroke neulottiin ainaoikeinneuleena lyhennetyillä kerroksilla siten, että nuo värialueet levenevät ja kapenevat vuorotellen. Ohjeessa alaosa on raidoitettu, mutta itse neuloin sen yksivärisenä. Reunukset neuloin ainaoikeinneuleena kuten ohjeessakin.
Puserosta tuli kyllä ihana ja se on kevyt ja mukava päällä. Ohuesta langasta neulottuna tämä ei myöskään ole liian kuuma.
Lanka: Rva Silmusolmu Sinkku Merino, Pom Pom Merino Single, Ilun Sinkku sekä ohuissa raidoissa Drops Baby Merino
Puikot: 3,5 mm

2 kommenttia: