12. huhtikuuta 2021

Kirjoneulelapaset tyttärelle


Nyt on tullut neulottua useammatkin kirjoneulelapaset, lapasia tarvitaan aina ja kirjoneuleena neulottuina niistä tulee ihanan lämpimiä ja kauniita. Kuopus käyttää paljon lapasia ja nyt hän halusi uudet lapaset. Näin keväällä on vielä sen verran viileää, että lapasia tarvitaan ja toisaalta taas sen verran märkää, että lapaset kastuvat helposti. Vaihtolapasia on siis hyvä olla useampi pari. 

Jämälangoista löytyi mieleiset langat lapasiin. Malliksi valitsin Tallulahin sydän -lapaset Jorid Linvikin Suuresta lapaskirjasta. Tätä mallia en ole jostain syystä koskaan neulonut, vaikka minulla on tuo kirja jo useamman vuoden ollut ja muita lapasia olen kyllä siitä tehnytkin. Näistä lapasista tuli kuitenkin niin kauniit, että taidan käyttää tätä mallia toistekin.



Näissä lapasissa pohjaväri taitaa olla riikinkukkosukistani jäänyttä lankaa, kuvioväriksi otin luonnonvalkoisen langan. Aika hyvin sain kaksi samannäköistä lapasta, vaikka en yrittänyt mitenkään täsmätä noita värejä. Näistä tuli kyllä kauniit, tytär ihastuikin niihin heti ja nyt ne ovat olleet joka päivä käytössä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti