23. tammikuuta 2020

Musta kissa ristipistoilla


Kuopus pitää kovasti kissoista, ja kissoja löytyykin niin sukista kuin tyynyistäkin. Tällä kertaa sängyllä majaileva tyynykokoelma sai täydennystä tästä ristipistoilla toteutetusta kissasta. Ristipistopakkauksen tilasin syksyllä ja pistely valmistui jo ennen joulua, mutta tyynynpäällisen kasaaminen jäi. Nyt vihdoin saatiin valittua tyynyyn taustakangas ja ompelin päällisen valmiiksi.


Ihastuin tähän kissaan selaillessani ristipistopakkauksia etsiessäni ruusutyynyä siskolleni ja kun ei hintakaan ollut kovin paha, niin pitihän se tilata. Kuopus ihastui myös tähän malliin ja toivoi siitä sisustustyynyä sängylleen. Tätä olikin mukava pistellä syksyn hämärässä, kun värit ovat lähinnä mustan ja harmaan eri sävyjä. Melko nopeasti pistely kuitenkin valmistui.



Ompelukoneen ääreen istuminen tuntui kuitenkin liian vaivalloiselta, joten sain päällisen kasattua vasta nyt. Yhdessä tyttären kanssa valittiin taustakankaaksi mustapohjainen kangas, jossa on valkoisia pilkkuja. Eihän siihen ompeluun loppujen lopuksi juurikaan aikaa mennyt, ja nyt on tyttärellä uusi hieno kissatyyny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti