2. huhtikuuta 2020

Kissimirrit



Neuloin viime talvena kuopukselle kissasukat Lumi Karmitsan ohjeella. Ne ovat olleet lempisukat ja niitä on pidetty niin paljon, että jouduin niitä jo parsimaankin. Jostain syystä en näköjään ole kuitenkaan noista sukista tänne blogiin kirjoitellut. 

Nyt kuopuksen ystävä toivoi villasukkia syntymäpäivälahjaksi, ja kun kyselin tarkempia toiveita sukista, sain kuulla, että samanlaiset kissasukat olisivat tosi mieleiset. Ja tottakai nuo sukat hänelle neuloin. Ilahduttavaa, että nelosluokkalainen toivoo villasukkia lahjaksi, sellaisen toiveen täytän kyllä mielelläni. Ja nämä sukat ovat kyllä ihanat!




Neuloin sukista mustavalkoiset. Niistä tuli lähes samanlaiset kuin kuopuksen sukat, joskin niissä kuviovärinä on hyvin vaalea harmaa. Sukan ohjeessa varren yläosan reikäkerrokseen on pujotettu nyöri, jonka päissä on tupsut. Alunperin laitoin ne kuopuksen sukkiin, mutta ne osoittautuivat hiukan hankaliksi käytössä ja kun sukat muutenkin pysyivät jalassa, niin otettiin ne pois. Nytkään en nyörejä nähin sukkiin laittanut.




Kissasukat valmistuivat hyvissä ajoin ennen synttäreitä, mutta sitten tulikin korona ja synttärit jäivät pitämättä. Halusin kuitenkin toimittaa sukat saajalle ennen kuin talvi on kokonaan ohi, joten kävimme kuopuksen kanssa viemässä sukkapaketin ystävän postilaatikkoon.


 

4 kommenttia:

  1. Kauniit ovat kissimirri-sukat mustavalkoisinakin! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä malli on niin hieno, että tulee varmaan kauniit sukat millä värillä tahansa 🙂

      Poista
  2. Ihanat kissimirri sukat :)

    VastaaPoista