17. syyskuuta 2020

Yours Truly Summer -huivi jämälangoista


Neuloin taas yhden huivin. Kohta varmaan hukun huiveihin, mutta en voi olla niitä neulomatta. Tähän huiviin sain hyvin upotettua jämälankoja. 
Kesällä innostuin järjestelemään lankojani ja keräilin taas välillä samantyyppiset langat yhteen. Jotenkin kummasti langat tuppaavat menemään aina sekaisin, joten välillä on hyvä niitä vähän lajitella. Keräsin ohuiden täysvillalankojen jämät yhteen ja huiviksihan ne ilmiselvästi halusivat.
Ensin suunnittelin neulovani huivin omasta päästä. Muotona olisi epäsymmetrinen kolmio ja siihen tulisi ainaoikeinneuletta raidoittaen sekä väliin pitsineuletta. Sitten satuin törmäämään ohjeeseen, joka vastasi niin hyvin suunnitelmaani, että otinkin sen pohjaksi ja muokkasin hiukan lankoihini sopivaksi. Yours Truly Summer -huivin on suunnitellut Michele C Meadows ja se on alunperin ollut mysteerineulonta, joten ohje oli neljässä eri pätkässä. Huivin ohjeessa on käytetty kolmea eri väriä, kun itselläni värejä oli enemmän. Mietin etukäteen, mitkä värit neulon raidoiksi ja mitä värejä käytän kuvioneuleosuuksissa. Sitten neuloin kyseistä osuutta niin pitkään kuin lankaa riitti. Tämän vuoksi omasta huivistani tuli hiukan erinäköinen kuin ohjeen huivi.
Kiva tästä kuitenkin tuli. Kesähuiviksi tämä on vähän turhan lämmin, mutta syksyllä ja talvella on ihana vetää huivi harteille ja muistella kesää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti