1. lokakuuta 2020

Majakka-huivi


Tämän huivin neuloin jo alkukesästä. Se syntyi muista töistä jääneistä langoista. Tutkiskelin lankoja ja sommittelin niitä yhteen ja huomasin, että nämä langathan sopisivat hyvin yhteen. Ja koska langat olivat ohuita huivilankoja, huivihan niistä oli neulottava. Vaaleaa lankaa oli vain hiukan jäljellä, mutta arvelin siitä riittävän reunukseen. Löysinkin sopivan mallin, Janina Kallion (Woolenberry) Majakka/Lighthouse.




Ohje on hiukan paksummalle langalle, mutta neuloin huiviin lisää kerroksia ennen reunusta. Tuo raidoitus ennen reunukseen siirtymistä on mielestäni hieno yksityiskohta. Vaikka malli ei olekaan kovin monimutkainen, tuli huivista hieno. Langan väritys sopii mielestäni hyvin tähän huiviin. Tästä huivista tuli melko suuri, sitä voi hyvin käyttää hartioillakin, mutta se on siitä huolimatta ohuen langan ansiosta todella kevyt.



Langat: Manos del Uruguay Marina, Fyberspates Scrumptious Lace
Puikot: 4 mm

2 kommenttia:

  1. Värit sopivat kyllä todella hyvin tähän ohjeeseen. Todellinen majakanvartijan huivi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aina välillä onnistuu valita todella hyvin yhteen sopivat malli ja lanka. Ja tällä kertaa meni sikäli hyvin, että lanka löytyi omista varastoista, eikä tarvinnut uutta hankkia 🙂

      Poista