15. tammikuuta 2017

Omar-muffinsseja ja juustosarvia


Aiemmin tuli jo kokeiltua Pätkis- ja Dumle-muffinssit, joten nyt leivottiin Omareilla höystettyjä muffinsseja. Näihin ei käytettykään tavallisia Omareita, vaan suklaapäällysteisiä makeisia, joita oli jäänyt joulusta. Taikinan tein nyt vaihtelun vuoksi eri ohjeella kuin aiemmat karkkimuffinssit. Muffinssien ohjeen löysin täältä. Ohjeen muffinsseissa on käytetty Dumleja, mutta korvasin ne Omareilla. Muuten noudatin ohjetta.

Mitään kuorrutetta en näihin tehnyt, arvelin muffinssien olevan riittävän makeita ilmankin. Ja oikeassa olinkin, melkein turhankin makeita minun mielestäni. Nämä maistuivat hyvin koko perheelle. Karkin sisus suli uunissa hiukan sitkeäksi ja valui pitkin muffinsseja, suklaa taas jäi muffinssien sisälle. Tämä oli kyllä ihan toimiva yhdistelmä.

Juustosarviakin tuli leivottua pitkästä aikaa iltapalalle, kun jääkaapista löytyi sopivasti puolikas hiiva ja juustoraastetta. Tällä kertaa tein ne Valion sivuilta löytyvällä Helppojen juustosarvien ohjeella. Tämä ohje on mielestäni aika näppärä ja nopea.


 

2 kommenttia:

  1. Vau kun ovat herkullisen näköisiä. Muuten toi karkki oli älyttömän hyvää, liiankin hyvää !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä lapset tykkäsivät kovasti noista suklaapäällysteisistä Omareista, itse pidän enemmän tavallisista :)

      Poista