19. helmikuuta 2017

AfmaeliNeuloin taas itselleni jotain ihanaa. Lainasin kirjastosta kirjan Islantilaisia neuleita, jossa on ohjeet moneen upeaan neuleeseen. En oikein osannut päättää, mitä kirjasta neuloisin. Sitten törmäsin muualla villapaitaan, josta tiesin heti, että sen haluan itselleni. Kyseessä on Istexin 20-vuotisjuhlaneuleAfmaeli, jonka väreihin ihastuin. Sopivasti sattui taas lanka-alennuskin kohdilleen, joten tilasin vähän ylimääräistäkin, jos vaikka innostuisin tekemään vielä toisenkin islantilaisneuleen.


Tämä valmistuikin lyhyessä ajassa, alle viikossa neuloin paidan valmiiksi. Paksuhkolla langalla on nopea neuloa, enkä kaarrokkeseen päästyäni olisi malttanut laskea työtä käsistäni. Paidassa on kyllä ihana väriyhdistelmä. Sen verran poikkesin ohjeesta, että neuloin helman ja hihansuiden joustinneuleen tummalla värillä. Lisäksi olin epähuomiossa unohtanut tilata yhden värin. Tuo kyseinen oranssi osui kuitenkin kaarrokkeessa sellaiseen kohtaan, ettei se mielestäni kovin paljon pistä silmään.
Lanka tuntui neuloessa aika pistelevältä, mutta kastelun jälkeen se oli pehmennyt aika lailla. Ihanan lämmin tämä paita on, ulkoilukäyttöön varmasti loistava.Malli: Afmaeli
Lanka: Istex Lettlopi
Puikot: 3,5 mm ja 4,5 mm

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniit värit. Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on kyllä ihanat. Harmi, kun tämä on niin lämmin, ettei voi koko ajan pitää päällä ;)

   Poista
 2. Nämät vaan on niin kauniita. Ihana pusero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana. Nyt harkitsen, tekisinkö toisenkin, mutta eri mallilla, ehkä villatakkina.

   Poista