1. maaliskuuta 2017

Raitasukat äidille ja tyttärelle


Alkuvuoden aikana olen neulonut jo useammat sukat. Esikoisen raitasukat valmistuivat jo tammikuussa, mutta omat sukkani sain vasta nyt valmiiksi. Tytöille neulomistani palmikkosäärystimistä jäi sen verran lankaa, ettei siitä olisi yksinään riittänyt sukkiin, mutta löysin jonkun tummanharmaan sukkalangan jämän sille kaveriksi. Neuloin langoista ihan tavalliset raitasukat. Näistä tuli mielestäni aika kivat ja tyttökin tykkäsi sukistaan.





Itselleni halusin neuloa värikkäät sukat, lankoina sukissa on Novita 7 Veljestä Raita ja musta Viking Ville. Yleensä neulon itselleni mustia, harmaita, valkoisia tai sinertäviä sukkia, joten värivalintani oli tällä kertaa aika poikkeuksellinen. Halusin varsista vähän pidemmät, mutta en ihan polviin asti. En myöskään halunnut neuloa ihan tavallisia raitasukkia. Etsiskellessäni jotain sopivaa mallineuletta törmäsin Raitapolvareihin. Mallineule on yksinkertainen, mutta mielestäni kivan näköinen.



Sukan suulle neuloin palmikkojoustinta. Pohjekavennukset tein oman jalkani mukaan. Mallineule on mukavan joustava, sukan varsi mahtuu hyvin farkun lahkeen päällekin. Saapa nähdä, kuinka osaan tämän värisiä sukkia pitää. Vaikka nämä värithän sopivat hyvin kevääseen.




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti