8. huhtikuuta 2017

Ruusutyyny


Joululahjoistakin yksi on vielä esittelemättä, vaikka ollaan jo pääsiäisessä. Minulta toivottiin lahjaksi ristipistotyynyä vanhemmalle tyynylle kaveriksi. Toisessa tyynyssä oli useampia punaisia ruusuja ja niiden ympärillä koukeroita. Valitsin mallin, jossa oli samantapaiset koukerot ja keskellä yksi suuri ruusu.

Tilasin paketin, jossa oli mukana kangas ja langat. Kuvio oli painettu kankaalle ja lisäksi mukana oli ruutupiirros. Aika nopea tämä oli tehdä. Olen aiemmin tehnyt ristipistotöitä enemmänkin, ja pieniruutuiselle kankaalle lukuisilla eri väreillä tehtäviin kirjontoihin verrattuna tämä oli helppoa ja nopeaa. Kivan näköinen tästä kyllä tuli. Tyynyä ei kuulemma tarvinnut olla mukana, joten ompelin takapuolen kirjekuorimallilla. Tyyny on sitten helppo pujottaa päällisen sisään.
Tiedoksi niille, jotka ovat seuranneet blogiani Instagramissa. Tilini katosi yhtäkkiä eilen täysin. Mietin nyt vielä, mitä teen: luonko uuden tilin vai jätänkö koko Instagramin. Ilmoittelen kyllä sitten, jos päädyn luomaan uuden tilin. Kaikenlaista sitä sattuukin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti