27. lokakuuta 2017

SydänpipoSydänteemalla jatketaan edelleen, tällä kertaa neuloin sydämiä pipoon. Kuopus toivoi itselleen sydänpipoa. Vanhat pipot olivat kesän aikana käyneet hiukan pieniksi, joten uudelle päähineelle olikin tarvetta. Viikonloppuna kaivelin lankavarastojani ja löysinkin sopivan paksuista harmaata ja valkoista akryylilankaa. Kuvion otin Jorid Linvikin Suuresta lapaskirjasta, hyvin se sopi pipoonkin.

Kerrankin onnistuin saamaan piposta heti oikean kokoisen. Yleensä joudun luomaan silmukat useampaan kertaan, kun piposta tulee joko liian löysä tai sitten se ei mahdu päähän. Pipo valmistuikin nopeasti, mutta tekoturkistupsu piti tilata, joten sen saapumisessa meni pari päivää. Kuopus ei malttanut odottaa tupsua, vaan pipo piti saada heti päähän. Niinpä alkuviikko meni tupsuttomalla pipolla ja hienohan se oli niinkin.

Nyt on tupsu jo kiinnitetty ja se pääsikin heti lumisateeseen. Tästä piposta taisi tulla uusi lempipipo, se on ollut tällä viikolla joka päivä päässä. Ja tupsu sopii pipoon kyllä täydellisesti.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti