9. helmikuuta 2019

Vaaleanpunaisia sydämiäLapasiakin on tullut tälle talvelle neulottua. Niitä ei taida koskaan olla liikaa. Itse hukkaan ainakin yhdet lapaset joka talvi ja lapsille pitää aina välillä neuloa isompia. Esikoisen vanhat lapaset olivat pieniä, joten uusia tarvittiin. Ennen joulua neuloin vaaleanpunaiset lapaset ja nyt alkuvuodesta vielä nämä sydänlapaset.

Tykkään tästä mallista, joka löytyy Jorid Linvikin Suuresta lapaskirjasta. Aiemmin olen neulonut ohjeella jo yhdet lapaset. Nyt valitsin pohjaväriksi mustan ja kuviovärinä näissä on vaaleanpunainen Viking Nordlys. Tarkoituksella kohdistin tummimman kohdan langassa lapasen ranneosaan, sillä vaaleampi punainen on enemmän esikoisen mieleen. Sen verran pitkä on väriliuku kyseisessä langassa, että kovin paljon ei tuo väri sydämissä muutu. Luonnossa väriero näkyy tosin hiukan paremmin kuin kuvissa. Tyttärelle nämä kuitenkin kelpasivat ja ovat olleetkin nyt paljon käytössä.
 

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä kaunis malli! Tein parin kuvion verran sukanvartta tällä kun piti aloittaa Ystävänpäiväsukkien rinnalla välityö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoneulekuviot on kyllä siitä hyviä, että niitä voi käyttää monenlaisissa neuleissa.

      Poista