14. heinäkuuta 2016

Kännykkäpusseja pienellä vaivallaJostain putkahti taas tämäkin idea päähäni. Kännykällehän voisi ommella suojuksen sukanvarresta. Olen aiemmin valmistanut kännykkäpusseja neulomalla ja virkkaamalla. Nytkin olin neulomassa raidallista pussia aina oikein -neuleella, kun tuli ajatelleeksi, että tähän tarkoitukseen voisivat sopia rikkinäisten sukkien varret, jotka aina laitan talteen.

Mittailin sukkia ja puhelimia ja totesin, että omaan puhelimeeni vaaditaan aikuisen sukka, lasten puhelimiin sen sijaan riittävät lasten sukatkin. Ensimmäisen pussin ompelin kokeeksi pallokuvioisen sukan varresta. Ihan hyvä siitä tuli, vähän pidempikin voisi olla. Toisen suojapussin ompelin tyttöjen vanhoista harmaista legginseistä. Koristeeksi lisäsin joskus virkkaamani pitsikuvion, jonka satuin löytämään. Mustasta sukasta voisi myös tulla hieno, jos sitä koristelisi.


Kuvissa on mukana myös se neulomani kännykkäpussi, helpostihan tuokin valmistui kesälomareissun automatkoilla. Lasten sukkiakin vähän jo katseltiin, mutta tytöt eivät vielä osanneet päättää, mistä sukasta oman pussinsa haluaisivat. Tällaiset ohuet suojukset ovat ihan näppäriä, jos puhelinta pitää esim. taskussa.

 

3 kommenttia:

 1. Tuohan oli hyvä idea, ja kiva koristella pitseillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä tulee kaikenlaisia ideoita - ja niitähän pitää tietysti kokeilla ;)

   Poista
 2. Onpa kivoja ideoita.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista