10. lokakuuta 2016

Winter Rose -sukat


Vihdoin sain nämä sukat valmiiksi. Aloitin niiden neulomisen jo elokuun lopulla, mutta jossain välissä innostus lopahti. Nyt villasukkia alkaa taas tarvita, joten päätin neuloa ne valmiiksi. Kirjoneulekaavio vaati jatkuvaa seuraamista, joten näiden neulomiseen oli todella keskityttävä. Rivit muistuttivat toisiaan niin paljon, että välillä oli vaikea muistaa, millä rivillä olin milloinkin menossa. Niin ihanat näistä sukista kuitenkin tuli, että kyllä ne kannatti neuloa valmiiksi.

Taannoin sukkalankoja penkoessani löysin kaksi kerää Nalle-lankaa, joista toinen oli valkoinen ja toinen kirjava. Tiesin heti, että niistä tulee kirjoneulesukat. Mallin valinnassa kului aikaa, kauniita malleja löytyi useita. Lopulta päädyin neulomaan Winter Rose -sukat. Ohjeen sukat oli neulottu punaisella ja harmaalla kärjestä aloittaen. En saanut oikein selvyyttä ohjeessa neuvotusta aloituksesta, joten aloitin sukat omalla tavallani. Muuten neuloin sukat ohjeen mukaan.


Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3,5 mm

Sukista tuli juuri sopivan kokoiset. Sovittaessa ne tuntuivat aika tiukoilta, mutta kirjoneule löystyy kuitenkin käytössä jonkin verran. Nämä tuntuvat ihanan lämpimiltä jalassa, ja värit ovat mielestäni kauniit. Kelpaa nämä vetää jalkaan kovilla talvipakkasilla.



Lankoja jäi vielä sen verran, että aloitin heti perään lapasten neulomisen. Tarvitsen talveksi paksumpia lapasia, ettei tarvitse aina pitää kaksia päälllekkäin. Toivottavasti lapaset valmistuvat hiukan nopeammin kuin nämä sukat...

1 kommentti: