1. helmikuuta 2016

Blogin alku

Vihdoin sain aloitettua oman blogin. Täällä tullaan käsittelemään lempipuuhiani eli käsitöitä, pihatouhuja ja leipomista. Painopiste on käsitöissä, koska niitä olen tehnyt oikeastaan aina. Neulominen ja virkkaaminen ovat mieluisimpia tekniikoita, mutta välillä myös ompelen, kirjon ja askartelen.


Käytän mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaaleja, kuten rikkinäisiä vaatteita. Uudistan varsinkin lasten vaatteita paikkaamalla tai mallia muuttamalla. Aikuisten rikkinäisistä vaatteista saa usein ommeltua lapsille jotain. Puran myös vanhoja neuleita ja käytän langat uudelleen. Reikiintyneistä ja kuluneista trikoovaatteista olen leikannut kudetta, jota olen käyttänyt mattojen ja korien virkkaamiseen. Olen myös ommellut mekkoja ym. vanhoista, kuluneista lakanoista. Pienistäkin kankaanpalasista syntyy vaatteita nukeille.



Leivon mielelläni kaikenlaista leivistä kakkuihin ja pikkuleipiin. Usein sovellan valmiita ohjeita ja ainakin leivät teen yleensä periaatteella "mitä kaapista löytyy".
 


Piha ei ole kovin suuri, mutta jotain puuhaa löytyy aina. Jos ei muuta, niin ainakin rikkaruohojen kitkemistä. Nurmikon leikkaamisesta en pidä, eikä sitä onneksi meidän pihassa paljon olekaan. Kasvatan itse sekä hyöty- että koristekasvien taimia. Hyötykasvit kasvatan viljelylaatikoissa, kukkia löytyy pihasta vähän joka puolelta.

6 kommenttia:

  1. Oi miten ihanalta vaikuttaa! Innolla odottelen uusia juttuja ja etenkin kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En pääse omaaa kommenttia laittamaan, mutta täällä yksi seuraaja <3
      t. Terhi

      Poista
  2. Hienolta näyttää. Onpa tätä jo odotettu.

    VastaaPoista
  3. Onnea uudelle blogille - hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista! Toivottavasti jaksan nyt tänne kirjoitella.

    VastaaPoista