30. syyskuuta 2019

RaitasukkiaEsikoisen villasukista osa oli jäänyt kesän aikana pieniksi, joten uusia piti neuloa. Tutkiessani sukkalankavarastojani huomasin, että kerän loppuja oli taas kertynyt aika lailla. Sommittelin värejä ja suunnittelin raitasukkia.

Mustaa lankaa oli aika vähän, otin siihen kaveriksi pienen nöttösen luonnonvalkoista ja sain niistä neulottua varrettomat sukat.
Harmaita keränloppuja löytyikin paljon, kaikki vähän eri sävyä. Onneksi raitasukissa pieni sävyero ei haittaa. Näihin sukkiin käytin kahta eri harmaata sekä valkoista. Valkoista lankaa oli sen verran vähän, että kärkeen piti neuloa vähän pidemmästi harmaalla.
Nämä sukat neuloin ihan perusmallilla. Molemmissa sukissa on sukan suussa joustinneuletta, tiimalasikantapää ja kärjen silmukat päättelin silmukoimalla. Ainakin nuo mustavalkoiset kuulemma kelpaavat tyttärelle. Toiset saatan ottaa omaan käyttöön.

Lankoja olisi riittänyt vielä useampiinkin sukkiin, mutta saatuani nämä kaksi paria valmiiksi hairahduin sivupoluille ja aloitinkin huivin. Katsotaan nyt, jos myöhemmin vaikka palaan taas sukkien pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti