4. syyskuuta 2016

Virkattu säilytystasku kaukosäätimille


Hermostuin sohvalla tai olohuoneen pöydällä lojuviin kaukosäätimiin. Tuntui, että ne olivat usein hukassa jonkun sohvatyynyn alla. Olin jossain nähnyt sohvan käsinojaan ripustettavan, kankaasta ommellun säilytystaskun kaukosäätimille. Minulla ei kuitenkaan ollut mitään sopivaa kangasta. Kalalankaa sen sijaan löytyi, koska olin ostanut sitä sipulipusseja varten. Niinpä päätin toteuttaa taskun virkkaamalla.


Aloitin taskun virkkaamisen jo kesällä, mutta jotenkin se jäi lojumaan keskeneräisenä. Nyt vihdoin sain virkattua sen valmiiksi. Taskun kaikki kappaleet on virkattu pylväillä, reunojen siistimiseksi virkkasin kerroksen kiinteitä silmukoita kappaleiden ympäri. Taskut mitoitin kaukosäätimien mukaan ja ompelin kiinni taustakappaleeseen.

Tasku pysyy hyvin paikallaan, kun taustakappaleen toinen pää on sohvan käsinojan ja istuintyynyn välissä. Tässä edessä on meillä yleensä koristetyyny, joten aika huomaamaton ratkaisu tämä on.

Saapa nähdä, palautuvatko kaukosäätimet tähän taskuun. Mutta voinpahan ainakin itse ne sinne kerätä, jos haluan saada olohuoneen siistiksi.

2 kommenttia:

  1. Mä kans hermoilin näitten säätimien takia. Ostin ikeasta, olis vain pitänyt ostaa molemmille puolin tuolia.
    Välähti että siellä voi pitää vaikka käsityösakset,mittanauhan ym. pientä tarviketta kun kudon tässä tuolissani.
    Sulla tuli niin hieno tasku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo tasku kyllä ihan näppärä. Ja voihan siellä säilyttää vaikka mitä. Itse säilytän käsityötarvikkeita ja keskeneräisiä neuleita avattavan rahin sisällä, ovat siellä siististi piilossa.

      Poista