30. syyskuuta 2016

Harmaa kissa

Tämän kissan ompelin eräälle tytölle synttärilahjaksi, toivottavasti onnistuin ompelemaan siitä toiveiden mukaisen. Teen paljon kaikenlaista omille lapsilleni, mutta aina välillä jokin tietty juttu osoittautuu sellaiseksi, josta useampi kaveri haluaa itselleen oman version. Taannoin virkkasin esikoisen kavereille eläinpenaaleja. Olivat nähneet esikoisella virkkaamani norsupenaalin ja halusivat itselleen oman. Yksi halusi kissan, toinen oravan ja useampi koirapenaalin, kaikki tietysti eri rotua.

Kuopuksen kavereista jo kaksi on nyt toivonut lahjaksi riisillä täytettyä eläintä. Ompelin keväällä ruskean koiran, josta tuli aika hauska lötköilijä. Kuopus omi sen itselleen ja vei lelupäivänä eskariin. Pari kaveria taisi ihastua siihen, sillä kesällä ompelin samanlaisen koiran, ja nyt toivottiin kissaa.



Jouduin hiukan muokkaamaan kaavaa, koska olin alunperin piirtänyt sen koiraa varten. En ollut ollenkaan varma, millainen kissasta tulisi valmiina. Pienensin korvia, pidensin häntää ja pääkin sai uuden muodon.

Ja ihan hyvähän siitä tuli. Ompelin tällä kertaa silmät huovasta ja tein langasta viikset. Nämä ovat kyllä hauskan lötköjä sisällä olevan riisin ansiosta.




2 kommenttia:

  1. Ihan kissan näköinen se on. Tuo on ihana kun se on lötköllään sängyllä tai istuu tanakasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, jos tunnistaa kissaksi. Itse vähän mietin, että näyttääkö se hiireltä. Tuo vartalon muoto on sellainen, että tuntuu hyvin sopivan kainaloonkin :)

      Poista